Ügyfélszolgálat Petra

Petra

ColonFX
Budapest 1112
Zolyomi ut 38\B
Magyarország
Tel: 0670/ 293 43 33
E-mail: ugyfelszolgalat@colonfx.com

Általános szerződési feltételek

Kiszállítás

A kiszállítás egy árban van, akár telefonon, akár a weboldalunkon rendeli meg a termékeinket.

Adatvédelem

A cégünk tiszteletben tartja az Ön személyes adatait, azokat nem adjuk ki.

A rendelés folyamán megadott információk, mint cím, telefonszám, bankkártyaszám stb. kizárólag a rendelés és a csomag küldés célját szólgálja.

Nem használjuk fel az email címét SPAM küldésre, nem támogatjuk a kéretlen levelek forgalmát. Időnként informáljuk a törzsvásárlóinkat egy-egy akcióról, de ha nem óhajt ilyen jellegü leveleket kapni tőlünk, egyszerűen tudasson minket erről a ugyfelszolgalat@colonfx.com email címen.

                                   Natural Fix Kft. Lenhossek út. 3/C

                                                 általános szerződési feltételei
                                                               (Feltételek)

Jelen dokumentum határozza meg azokat a Natural Solution Kft. weboldal felhasználói között létrejött szerződési feltételeket, melyek a weboldalon rendelkezésre álló Szolgáltatások használatára vonatkoznak, valamint szabályozza a weboldal és felhasználói közötti kapcsolatot.

I. Általános rendelkezések

Fogalom meghatározás

1. Cikk


A jelen szerződési feltételekben foglaltak szerint az alább felsorolt kifejezések és fogalmak az alábbiakra vonatkoznak:

Natural Fix Kft. 

Lenhossek út. 3/C 

A szerződés tárgya

2. Cikk


3. Cikk


Natural Solution Kft. által biztosított szolgáltatások sokfélék, számuk folyamatosan nő, és a további fejlesztések és bővítések érdekében bármikor módosíthatóak (szabad hozzáférés, előzetes regisztráció, a vonatkozó ár regisztrációt követő megfizetése), valamint számukat, jellemzőiket, és biztosításának módját a Natural Solution Kft. bármikor megváltoztathatja.

Az általános szerződési feltételek elfogadása.

Szerződési feltételek módosítása

4. Cikk


II. Szolgáltatások

Ingyenes szolgáltatások

5. Cikk
Natural Solution Kft. által nyújtott ingyenes szolgáltatások azok a szolgáltatások, melyek a felhasználó aNatural Solution Kft. webhelyeken keresztül elérhet a jelen szerződési feltételek 4. cikkének 2. bekezdésének értelmében történő regisztrációját követően. 

Árak és a fizetés módja

6. Cikk

Az ár megfizetésére a felhasználó a colonfx.com oldalain feltüntetett bármely fizetési módot használhatja.


III. A felek jogai és kötelezettségei

A felhasználó jogai és kötelezettségei

7. Cikk
A felhasználónak jogában áll a jelen szerződési feltételek értelmében nyújtott online szolgáltatásokhoz A Natural Solution Kft. által meghatározott módon hozzáférni és használni azokat. Az előzetes regisztrációt igénylő szolgáltatások eléréséhez a felhasználó köteles felhasználói nevet és jelszót megadni. 

8. Cikk
A felhasználónak jogában áll az általa a colonfx.com -ra történő regisztrációja során megadott adatokhoz hozzáférni és módosítani. Ezeket a jogokat a felhasználó felhasználói profilján keresztül online gyakorolhatja.

9. Cikk
A felhasználó vállalja, hogy a szolgáltatások igénybevételével kapcsolatos, valamint a szolgáltatások minőségének és megbízhatóságának érdekében a fejlesztések vagy adatvédelem érdekében a szerződési feltételeket a Natural Solution Kft. által meghatározott módon megismeri és betartja. 


10. Cikk
A felhasználó maga köteles minden olyan számítógépet és más technikai eszközt, internet hozzáférést biztosítani, melyek a nyújtott szolgáltatások igénybevételéhez szükségesek.

11. Cikk

A szolgáltató jogai és kötelezettségei

12. Cikk
Natural Solution Kft. vállalja, hogy a jelen szerződési feltételek értelmében minden tőle telhetőt megtesz a szolgáltatások igénybevételével kapcsolatban.

13. Cikk

14. Cikk

15. Cikk

IV. Személyes adatok védelme

Személyes adatok

Személyes adatok feldolgozása

16. Cikk

V. Mely esetben gyakorolhatjuk mégis elállási jogunkat gyógyszer, étrend-kiegészítő, kozmetikum vásárlása esetén?
Mégis élhetünk elállási jogunkkal, amennyiben a terméket bontatlan állapotban vissza tudjuk szolgáltatni (a visszaküldött csomagra szállítási díj nem vonatkozik, így utalásnál sem áll módunkban visszautalni). Előfordulhat ugyanis, hogy a honlapon található tájékoztatás csak szűk körű információt tartalmaz az áru használatának ellenjavallatairól, azonban a dobozon lévő címke, vagy a mellékelt használati útmutató alapján kiderül, hogy az tartalmaz olyan összetevőt is, amelyre érzékenyek vagyunk, esetleg rendszeresen szedett gyógyszerünkkel, ismert betegségünkkel összeférhetetlen. Amennyiben ezt még a doboz (amiben már közvetlenül csak a kapszulák, tabletták, stb. vannak) felbontása előtt ellenőriztük, visszaküldhetjük az árut, hiszen az eladó azt veszteség nélkül tovább tudja értékesíteni. Fontos tudni, hogy ez esetben sem vagyunk kötelesek elállásunk okát megnevezni,  de maximum tizennégy nap áll rendelkezésünkre!

VI. Adattovábbítási nyilatkozat 

Elfogadom, hogy a Natural Fix Kft. (Lenhossek út. 3/C) által a www.colonfx.com, felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerüljenek a PayU Hungary Kft. (1074 Budapest, Rákóczi út 70- 72.), mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: felhasználónév, vezetéknév, keresztnév, ország, telefonszám, e-mail cím.

Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a Tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring.