Ügyfélszolgálat Petra

Petra

ColonFX
Budapest 1112
Zolyomi ut 38\B
Magyarország
Tel: 0670/ 293 43 33
E-mail: ugyfelszolgalat@colonfx.com
ColonFX béltisztítás

360 grammos kiszerelés

 • Eredeti, étkezési minőségű, OÉTI notifikációval rendelkező Perui Kovaföld.
 • Hozzájárul a bélrendszer normalizálásához.
 • 3 db-tól ingyenes házhozszállítás
 • OETI szám: 15688/2014
 • Régi ár: 3990 Ft/doboz kedvezmény 30%
 • Új ár: 2790 Ft/doboz

Béltisztítás

A béltisztítás fontossága

Az utóbbi néhány évtizedben az embereknek nincs elég idejük figyelni testükre és egészségükre. Az egész napi rohanás után örülnek, ha megehetnek valami gyorsat a nap végén, utána pedig hullnak is fáradtan az ágyba – pedig ez nem kellene, hogy így legyen!

Paradicsom Régen az emberek, bár nem volt ilyen fejlett az orvostudomány, sokkal jobban figyeltek testük jelzéseire. Ha valamilyen betegségben szenvedtek, vagy fájt valami belső szervük, természetes növényekkel és főzetekkel próbálták orvosolni, amitől a legtöbbször helyre is jöttek. Ezen felül az akkori élelmiszerek is sokkal egészségesebbek voltak: nem tartalmaztak tartósítószert és különböző egészségtelen adalékanyagokat. Az emberek saját maguk termelték meg zöldségeiket és gyümölcseiket, melyeket egyáltalán nem permeteztek és nem kezeltek vegyi anyagokkal. Ennek hatására természetesen sokkal kevesebb volt a nem megfelelő táplálkozás miatti megbetegedések száma is.

Manapság az emberek nagyon is tisztában vannak azzal, hogy mennyire fontos az egészséges táplálkozás, azonban legtöbbjüknek se ideje, se energiája nincs ezt betartani, amíg fel nem üti a fejét valami súlyosabb egészségügyi rendellenesség.

Az egészségtelen élelmiszerek, tartósítószerrel és egyéb anyagokkal telezsúfolt készítmények gyorsan kifejtik hatásukat a belekben, s ezután felszívódnak egész szervezetünkben is. Vannak olyan egészségtelen élelmiszerekkel bevitt káros anyagok is, melyek nem is távoznak szervezetünkből, hanem megtapadnak a belek falán, hosszú távon súlyos problémákat okozva ezáltal emésztőrendszerünkben.

Mikor válik szükségessé?

A béltisztítás szükséges minden olyan esetben, amikor:

 • egészségtelenül táplálkozunk hosszú időn keresztül,
 • különböző emésztési rendellenességeket tapasztalunk,
 • ezek a rendellenességek már huzamosabb ideje fennállnak, és mi nem teszünk semmit.

Ha különböző rendellenességeket tapasztalunk bélműködésünkben, és nem teszünk semmit ellene, jó esélyünk van rá, hogy emésztőrendszerünk maradandó károkat szenved, és innen már sokkal nehezebb visszafordítani a bajt.

A nem megfelelő emésztés különböző tünetekkel jár együtt: hasi fájdalom, rendszertelen széklet, székrekedés, puffadás, fáradtság.

Ha ezek közül a tünetek közül egyet vagy akár többet is huzamosabb időn keresztül tapasztalunk magunkon, nagy esély van rá, hogy bélműködésünk normális egyensúlya felborult. Ebben az esetben válik szükségessé a belek tisztítása, mert ezek a tünetek nagy valószínűséggel azt jelzik, hogy beleinkben lerakódtak különböző káros anyagok, melyek akadályozzák a belek normál működését és a nélkülözhetetlen tápanyagok zavartalan felszívódását.

Nem csak gyógyszerekkel lehetséges!

Ha szükségessé válik a béltisztító kúra alkalmazása, nem kell rögtön gyógyszerek után nyúlnunk. Ezek ugyanis lehet, hogy rövid időre megszüntetik a panaszokat, azonban hosszú távon nem, és emellett egyáltalán nem kíméletesek emésztőrendszerünkhöz sem. Emellett a béltisztító kúra nem feltétlenül egyenlő az önsanyargató tisztító diéták betartásával sem.

Bélrendszerünk legjobb tisztító mestere a rost. Törekedjünk arra, hogy minél több természetes, rostban gazdag zöldséget és gyümölcsöt fogyasszunk, mivel ezek nagyon rövid időn belül és maradandóan képesek eltávolítani a belek falán makacsul megragadt káros lerakódásokat.

A rostos élelmiszerek gyakori fogyasztása mellett olyan készítményekkel is érdemes besegítenünk szervezetünknek, melyek további rostokat és értékes adalékanyagokat tartalmaznak. Amennyiben emésztőrendszer-helyreállító étrend-kiegészítőt keresünk, olyant válasszunk, mely nemcsak bélrendszerünket tisztítja meg a káros anyagoktól, hanem hozzájárul bélflóránk természetes egyensúlyának helyreállításához is.

Az igazán jó béltisztítás:

 • olyan rostokat tartalmaz, melyek 100 százalékban növényi eredetűek,
 • elősegíti a zavartalan széklettávozást,
 • hozzájárul bélflóránk normalizálásához,
 • semmilyen mellékhatása nincs.

Tudjon meg többet a béltisztításról.