Ügyfélszolgálat Petra

Petra

ColonFX
Budapest 1112
Zolyomi ut 38\B
Magyarország
Tel: 0670/ 293 43 33
E-mail: ugyfelszolgalat@colonfx.com

Köszönjük megrendelését!

Túl lehet adagolni az élelmi rostokat?
A különböző, magas rosttartalmú ételek kiegészíthetik a ColonFX táplálékkiegészítőben található Psyllium maghéj jótékony hatásait. Mindenképpen előnyös, ha többféle forrásból pótoljuk a rostszükségletünket - például a legtöbb gyümölcs és zöldség nagy mennyiségben tartalmaz rostokat.

Szedhetem a ColonFX® táplálékkiegészítőt más gyógyszer mellett?
A ColonFX természetes készítmény, amelyet együtt lehet szedni más gyógyszerekkel. Jelenleg nincs ismert ellenjavallata a ColonFX táplálékkiegészítő alkalmazásának. Érdemes azonban a gyógyszerek és a ColonFX beszedése között legalább két óra szünetet tartani.

Segít a ColonFX hasmenése és székrekedés esetén?
A ColonFX táplálékkiegészítőben található psyllium megköti a vizet és megnöveli a széklet tömegét, ezáltal megszünteti a hasmenést. Ugyanakkor ösztönzi a bélmozgást és zselészerű anyagot hoz létre, ami hozzájárul a beszorult széklet kíméletes távozásához. A ColonFX képes helyreállítani a természetes bélmozgást!

Cukorbetegek számára is biztonságos megoldás a ColonFX?
A ColonFX összetevői nem szívódnak fel a szervezetben, ezért a benne található rostok cukortartalma sem emésztődik meg. Javasolt, hogy a cukorbetegségben szenvedők egyeztessenek orvosukkal a ColonFX szedéséről, amely hozzájárulhat a vércukorszint fenntartásához.

A ColonFX táplálékkiegészítő biztonságos a gyermekek számára?
A ColonFX teljesen természetes és biztonságos készítmény. Nagyon fontos azonban, hogy a ColonFX bevételekor és ezt követően megfelelő mennyiségű folyadékot kell fogyasztani, amihez gyermekek estében szülői felügyeletre van szükség.
Azt javasoljuk, hogy 11 éve alatti gyermek csak orvosi ellenőrzés mellett szedje a ColonFX táplálékkiegészítőt.

Mennyi ideig szedhetem a ColonFX táplálékkiegészítőt?
A ColonFX szedésének nincsen időbeli korlátja, ahogyan egyes élethelyzetekben – pl. stresszes időszakokban – alkalmanként is sikeresen használható.

Mikor vegyük be a ColonFX táplálékkiegészítőt?
A legfontosabb, hogy a ColonFX táplálékkiegészítő bevétele után legalább harminc percig ne együnk. Igyunk viszont minél több vizet, ez ugyanis növeli a ColonFX hatékonyságát. A ColonFX a nap bármely szakában bevehető, egyetlen feltétel, hogy tartsuk be a 30 perces étkezési tilalmat!