Ügyfélszolgálat Petra

Petra

ColonFX
Budapest 1112
Zolyomi ut 38\B
Magyarország
Tel: 0670/ 293 43 33
E-mail: ugyfelszolgalat@colonfx.com

360 grammos kiszerelés

 • Eredeti, étkezési minőségű, OÉTI notifikációval rendelkező Perui Kovaföld.
 • Hozzájárul a bélrendszer normalizálásához.
 • 3 db-tól ingyenes házhozszállítás
 • OETI szám: 15688/2014
 • Régi ár: 3990 Ft/doboz kedvezmény 30%
 • Új ár: 2790 Ft/doboz

Kovaföld

Perui kovaföld megtisztítja a bélrendszert

ColonFx: méregtelenítés és belső testtisztítás kovafölddel

Gondolta volna, hogy egy csipetnyi, eredeti perui kovaföld majdnem két teniszpályányi bélfelületet tisztít meg a káros anyagoktól? Pedig a ColonFx perui kovaföld képes erre, ráadásul miközben „dolgozik”, a bélflóra helyreálltásáról is gondoskodik. Arról van szó, hogy a perui kovaföld különleges, henger alakú szemcséi nem csupán a bélrendszerben lerakódott mérgeket és salakanyagokat távolítják el, hanem negatív töltésük révén magukhoz vonzzák, és megkötik a bélflóra egyensúlyát veszélyeztető mikroorganizmusokat, a patogén baktériumokat, vírusokat és gombákat, valamint a gyógyszermaradványokat és nehézfémeket, köztük a higanyt is. Ezek a veszélyes anyagok tulajdonképpen rátapadnak a ColonFx perui kovaföld „okos” részecskéire, majd a széklettel együtt távoznak a szervezetből. A kovaföld gyémántkeménységű szemcséi eközben elpusztítják a bélrendszerben élő parazitákat –a kukacok és férgek elszívják a tápanyagokat, anyagcseréjük során a bélflórát károsító toxinokat termelnek. Mindez hozzájárul ahhoz, hogy a ColonFx perui kovaföld a bélrendszer tökéletes megtisztítása és méregtelenítése mellett a bélflóra egyensúlyának helyreállításához, illetve az ideális állapot fenntartásához, azaz a prebiotikus baktériumok elszaporodásához is hozzájárul. Mivel a bélflóra közvetlenül befolyásolja a szervezet védekezőképességét –az immunsejtek 80 százaléka a vastagbélben található–, a jótékony baktériumok térnyerésével az immunrendszer jelentősen megerősödik, ellenállóbbá válik a kórokozók támadásaival szemben.

Nem véletlen, hogy a ColonFx használói közérzetük szinte azonnali javulásáról számolnak be, megnő a fizikai és szellemi terhelhetőségük, egész egyszerűen jobban érzik magukat a bőrükben.

Miért egyedi és különleges a kovaföld?

Egy mondatban összefoglalva, a kovaföld legfontosabb jellemzője, hogy mintegy 85 százaléka szilícium-dioxid, amely a második leggyakoribb anyag a földön, ugyanakkor kevés élelmiszerben lelhető fel nagyobb mennyiségben. E mellett, számos élettani szempontból fontos ásványi anyagot (kalciumot, magnéziumot, nátriumot, vasat) és húsz féle nyomelemet is tartalmaz.
Forrás: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17435951

Perui kovaföld 3500-szoros nagyításban

Gyémánt „radír” méregtelenítés

A kovaföld méregtelenítéshez is jó választás lehet, jótékony hatását ugyanis szinte egyedülálló módon, kétféleképpen fejti ki. Egyrészt a szilícium-dioxid képes megkötni és eltávolítani a mérgeket, másrészt, ahogyan áthalad a bélcsatornán, a kovaföld durva, lyukacsos (porózus felületű) hengerhez hasonló és rendkívül kemény –a kovaföld közel gyémántkeménységű– szemcséi szinte „leradírozzák” salakanyagokat a bélfalról, feldarabolják a parazitákat. Út közben, elektromos töltésük révén a részecskék magukba vonzzák a szervezet egészségét veszélyeztető, és a bélflóra egyensúlyát felborító baktériumokat, gombákat, vírusokat, valamint mérgeket és nehézfémeket, köztük a higanyt. A káros lerakódásoktól megszabadított bélrendszerből, könnyebben felszívódnak az éltető tápanyagok, valamint helyreáll a bélflóra egyensúlya, ezáltal az immunrendszer –a szervezet legfontosabb védelmi vonala 80 százalékban a vastagbélhez kapcsolódik– működése is hatékonyabb lesz. Ez az oka annak, hogy a kovaföldet fogyasztók ugrásszerű közérzetjavulásról számolnak be.

Éltető kovaföld

A kovaföldet nem szabad összekeverni a hagyományos földdel: egy tiszta és természetes anyagról van szó, mely a földtörténet ősi egysejtű tengeri élőlényeinek, a kovamoszatoknak a megkövesedett vázából –a kovamoszatok maradványai a tengerfenéken üledékes kőzetté alakultak– jött létre. Amire mindenképpen figyeljünk: létezik úszómedencék vízének szűrésére használt ipari minősítésű kovaföld is, ezt semmiképpen ne fogyasszuk!

Szilícium-dioxid | Kovaföld | Egészség

Bátran kijelenthető, hogy szilícium-dioxid nélkül, nincsen emberi élet. A szilícium-dioxid ugyanis elengedhetetlen ahhoz, hogy a sejtfal megfelelően szilárd, ugyanakkor rugalmas legyen. Ezért kap szerepet többek között a bőr, a haj, a köröm, a kötőszövetek és a csontok egészségében. Ráadásul a szilícium-dioxid kell ahhoz is, hogy a sejtek képesek legyenek egymással kommunikálni, ahogyan a tápanyag felszívódás sem lehet tökéletes nélküle. Szintén a szilícium-dioxidnak köszönhető, hogy a kovaföld fogyasztása fokozza a nyiroksejtek szaporodását és aktiválja a szervezetet védő fehérvérsejteket.


Védi a szívet

Perui kovaföld 3500-szoros nagyításban Bár a kovaföld szinte egyáltalán nem szívódik fel, a benne található szilícium-dioxid egy része mégis bekerül a véráramba. Ennek hatására, a kovaföld fogyasztása csökkenti a többek között a plakkosodásért (érszűkület) felelőssé tehető rossz (LDL) koleszterin szintjét, valamint a vérnyomást, ezzel járulva hozzá a szív-és érrendszeri megbetegedések megelőzéséhez, valamint kezeléséhez.
Forrás: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/9533930

Hogyan segíti a kovaföld?

  Perui kovaföld 3500-szoros nagyításban
 • Hozzájárul az emésztés helyreállításához
 • Javítja az anyagcserét, a tápanyagok felszívódását
 • Megtisztítja a bélrendszert a káros anyagoktól, parazitáktól és baktériumoktól
 • Segíti a bélflóra egyensúlyának helyreállítását és fenntartását
 • Energetizál
 • Tisztítja a bőrt, hatékony a pattanások ellen
 • Nyugodt alvást biztosít
 • Erősíti az immunrendszert
 • Beállítja a vérnyomást
 • Ellenállóbbá teszi a fogakat és az ínyt
 • Enyhíti a reumatikus (gyulladásos) fájdalmakat
 • Csökkenti a rossz (LDL) koleszterin szintjét
 • Ösztönzi a csont- és porcképződést

Külsőleg is hatásos: a kovaföld széppé tesz

A kovaföld fogyasztásával már rövid távon látványosan javulhat a körmök, a haj és bőr állapota. Alig néhány hét alatt a bőr kisimul, rugalmasabb lesz, eltűnhetnek az öregedési foltok és aknék, a hajszálak megvastagodnak és csillogóvá válnak, a körmök kifényesednek. Mindez elsősorban a kovaföldben található, és az egyik legfontosabb öregedésgátlónak tartott szilícium-dioxidnak köszönhető.

És még fogyaszt is

Mivel gyorsítja a szervezetben elraktározódott zsírok bomlását, a kovaföld a súlyvesztésben is segít. Méghozzá kíméletesen, és a lehető legtermészetesebb módon!

Erősíti a fogakat, a hajat és a körmöt

Hajápolás

Az egészséges haj a csontokhoz hasonlóan bővelkedik szilícium-dioxidban. Éppen ezért a haj szépségének megőrzéséhez elengedhetetlen a szilícium-dioxid szintjének fenntartása, amelyet minőségi táplálékkiegészítő használatával biztosíthatunk a legegyszerűbben. A szilícium-dioxid hozzájárul a kopaszodás megelőzéséhez, fokozza a haj növekedését, erősíti és széppé, csillogóvá teszi a hajszálakat.

Egészséges fogak és fogíny

A szílicium-dioxid kiváló fogápoló. Erősíti a fogzománcot, ennek köszönhetően segít elkerülni a szuvasodást és a fogak kilyukadását. Ezen kívül megakadályozza a fogak meglazulásához és elvesztéséhez vezető ínyvérzést, ínygyulladást és a fogíny sorvadását. Hozzájárul a fogak szilárdságának megőrzéséhez, mivel gátolja a csont- és fogszövetek leépülését.

Ellenálló és szép körmök

A köröm egy hónap alatt átlagosan 4-5 millimétert nő ahhoz azonban, hogy egészséges és esztétikus legyen, megfelelő mennyiségű szilícium-dioxidra van szüksége. A szilícium-dioxid ugyanis javítja a köröm minőségét és megjelenését: hatására a csillogóbbak és erősebbek lesznek a körmeink.

Ezekről bővebben itt olvashat.


Felhasználása

Vízhez, vagy más folyadékhoz, például gyümölcsléhez, turmixhoz adagolva reggel, éhgyomorra fogyasszunk 1 púpozott evőkanál (kb. 7 g) szilícium-dioxidot. Mivel nem raktározódik el, a kívánt hatás elérése érdekében ajánlott minden nap bevinni a szervezete. Igazoltan nincsen semmiféle káros mellékhatása, és a túladagolásától sem kell tartani, a felesleges mennyiség ugyanis észrevétlenül kiürül. Korlátozás nélküli alkalmazását az amerikai élelmiszer- és gyógyszerfelügyelet (Food and Drug Administration, FDA) is engedélyezte.

Adagolása

A por állagú, emberi fogyasztásra alkalmas minősítéssel rendelkező kovaföldet reggel, éhgyomorra, egy teáskanálnyi vízzel vagy gyümölcslével elkeverve fogyasszuk – a kovaföld nem oldódik, azonban lényeges, hogy a folyadékban arányosan legyen elosztva, ne ülepedjen le a pohár aljára. Jótékony hatásait gyorsabban kifejti, ha növeljük a C-vitamin bevitelét. Bár a kovaföldnek lenyelve nincsen semmiféle mellékhatása, két teáskanálnál nagyobb mennyiséget felesleges bevenni belőle. Ha a két kávéskanálnyi napi mennyiség –kb. 15 g– mellett döntünk, akkor a második (esetleg harmadik) adag kovaföldet ebéd vagy vacsora előtt fogyasszuk.

Fontos: a méregtelenítés még alaposabb és gyorsabb lesz, ha a kovaföld szedése mellett, naponta legalább három liter vizet iszunk.
A reggel beszedett kovaföld egész napra energiával tölt fel!

Kinek ajánlott a kovaföld?

Mivel nincsen mellékhatása, a kovaföldet kortól, nemtől és egészségi állapottól függetlenül bárki szedheti. Kifejezetten ajánlott méregtelenítésre, illetve szilícium-dioxidhiányos állapot esetén, amelyre a töredezett, gyenge körmök és haj, illetve a rugalmatlan bőr utalhat.

Figyelem! A kovaföld port ne lélegezzük be, mert irritálhatja a tüdőt!

OETI szám: 15688/2014

A HATÉKONYABB FELSZÍVÓDÁSÉRT

Termékek teljes értéke
4490 Ft

Kedvezményes csomag teljes értéke
3.790 Ft