Ügyfélszolgálat Petra

Petra

ColonFX
Budapest 1112
Zolyomi ut 38\B
Magyarország
Tel: 0670/ 293 43 33
E-mail: ugyfelszolgalat@colonfx.com

ColonFX® és psyllium

Plantago ovata (indiai psyllium, egyiptomi útifű)

A ColonFX® a Plantago ovata növény, más néven „indiai psyllium” magjának héjából készül. A ColonFX® szabályos, lágy és természetes emésztést biztosít. A készítmény jótékony hatása, hosszan tartó használat esetén sem csökken.

Természetes erő a jó emésztésért

A tisztán növényi alapanyagból készült ColonFX® kíméletesen, mégis hatékonyan segíti az emésztést. A Plantago ovata (indiai psyllium) mag héja 20x több vizet köt meg, mint a búzakorpa, miközben szabályozza a bélműködést, megbízhatóan megszünteti a székrekedést és a hasmenést. Ráadásul a koleszterin szintjét is csökkenti.

A ColonFX® egy tisztán növényi összetevőket tartalmazó, organikus készítmény, amelyet az indiai psyllium (útifű) maghéjból, speciális módszerrel állítanak elő. A feldolgozásnak köszönhetően, a termék gyógyszerészeti minőségű.

A ColonFX-ban található maghéj, a különleges gyártási eljárás eredményeképpen, sokkal jobban képes megduzzadni, és jóval hatékonyabb, mint a feldolgozatlan psyllium mag.

A ColonFX® szabályozza a bélműködést

A ColonFX® természetes és hosszantartó hatása, rendkívül hasonló a rostokban gazdag, egészséges és kiegyensúlyozott étrendéhez.

Az elsősorban a Plantago ovate (psyllium) növény héjában koncentrálódó tömegnövelő összetevők, a folyadék felszívásával elősegítik a székletürítést. Szintén ehhez járul hozzá, hogy a maghéj puhán tartja a székletet és növeli a mennyiségét, hatóanyagai a végbélben kiváltják az ürítési ingert biztosítva ezzel a széklet könnyű távozását.

A rostok, a bélflóra jótékony baktériumainak táplálékául szolgálnak, így hozzájárulnak a bélflóra egészséges működéséhez. A bélflóra fontos része az immunrendszernek, fitten és egészségesen tartja szervezetünket.

Az psyllium maghéj, sokkal hatékonyabb, mint a hagyományos rostok, ráadásul jóval kevesebb kalóriát tartalmaz.

Forrás Duzzadási együttható Ajánlott adag/nap Sűrítés * Különleges tulajdonságok
Psyllium kb. 40x! 4-12 g 9 kcal
Psyllium 14-19x 10-30 g 14 kcal
Korpa 1,8x 10-50 g 72 kcal puffadás, íz
Lenmag 4-4,5x 30-50 g 276 kcal 40% zsír (lenolaj)

A psyllium maghéj különösen hatékony gyógynövény és élelmi rost-forrás. A korpával vagy a lenmaggal ellentétben, a psyllium maghéj a saját súlya többszörösének megfelelő vizet képes felszívni és megkötni. Ezen felül, jóval kevesebb kalóriát tartalmaz.