Ügyfélszolgálat Petra

Petra

ColonFX
Budapest 1112
Zolyomi ut 38\B
Magyarország
Tel: 0670/ 293 43 33
E-mail: ugyfelszolgalat@colonfx.com

A ColonFix az utóbbi időben egyre növekvő népszerűségnek örvend. Bár nevéről már nagyon sokan hallottak, kevesen tudják, hogy pontosan mi ez, és milyen problémák enyhítésére illetve megszüntetésére jó.

A ColonFix egy olyan étrend-kiegészítő, mely számos, szervezetünk számára hasznos adalékanyagot tartalmaz. Olyan esetekben ajánlott rendszeres használata, amikor valamilyen probléma merül fel emésztőrendszerünkben.

Mire hat a ColonFix?

A ColonFix számos olyan természetes anyagot tartalmaz, mely enyhíti az emésztőrendszeri panaszokat, és hozzájárul a bélrendszer normalizálásához. Egyik legfontosabb összetevője az egyiptomi útifű maghéj, mely biztosítja az emberi szervezet számára a napi szükséges rostbevitelt, ezen kívül pedig esszenciális baktériumtörzseket és inulint is tartalmaz.

Ezen étrend-kiegészítő 180 grammos kiszerelésben szerezhető be, mely egy felnőtt számára általában öt napig elegendő. Felnőtteknek a napi adag általában egy-két teáskanálnyi ColonFix, melyet valamilyen folyadékban feloldva kell fogyasztani, étkezések előtt körülbelül 30 perccel. Szervezetünkbe való bevitele után javasolt még további egy pohár víz vagy gyümölcslé elfogyasztása.

A napi adag gyermekek számára egy fél vagy egy egész teáskanálnyi ColonFix. A szervezetbe való beviteli mód esetükben is megegyezik a felnőttekével. Ezek az adagok csak iránymutatóak, a beviteli mennyiség egyénenként változhat. Kevésbé súlyos bélbántalmak során ennél a napi adagnál kevesebbet, de ritka esetekben többet is lehet fogyasztani. Ezt mindenki saját igényeihez és szükségleteihez szabhatja, de rendszeres fogyasztása esetén törekedjünk a napi ajánlott mennyiség betartására.

A ColonFix összetétele

Egy teáskanálnyi, azaz 5 gramm ColonFix a következő összetevőket tartalmazza: 3,5 grammnyi egyiptomi útifű maghéjat, mely egy oldható élelmi rost, és úgy járul hozzá a bélrendszer egészségének megőrzéséhez és helyreállításához, hogy nagy mennyiségű vizet köt meg, melynek hatására térfogata növekedésnek indul.

Azáltal, hogy az egyiptomi útifű maghéj térfogata több mint a húszszorosára növekedik, nagymértékben hígítja és megnöveli a béltartalmat, gyengéden tisztítva ezáltal a bélfalat, hozzájárulva a széklet zökkenőmentes távozásához.

A készítmény tartalmaz továbbá 1,50 grammnyi inulint is, mely arra hivatott, hogy elősegítse a készítményben megtalálható további 5-féle baktériumtörzs növekedését és elszaporodását. Ez az 5-féle baktériumtörzs a következő: Lactobacillus plantarum, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus, Lactobacillus acidophilus és Bifidobacterium bifidum.

Mire figyeljünk a ColonFix használatakor?

  • A ColonFix nagymértékben elősegíti az emésztőrendszer egészségének és normál működésének helyreállítását, viszont nem képes helyettesíteni a rendszeres testmozgást és egészséges táplálkozást.
  • Bár gyermekek számára is ajánlott a napi egy-két teáskanálnyi ColonFix bevitele, ügyeljünk arra, hogy a készítményt tartsuk gondosan elzárva előlük, mivel túlzott és helytelen fogyasztása problémákat okozhat.
  • Próbáljuk meg a napi ajánlott mennyiséget betartani!
  • Ne fogyasszuk a ColonFixt folyadékban való feloldás nélkül, mivel ez fulladáshoz vezethet.
  • A készítmény tartalmazhat szóját és tejet is nyomokban