Ügyfélszolgálat Petra

Petra

ColonFX
Budapest 1112
Zolyomi ut 38\B
Magyarország
Tel: 0670/ 293 43 33
E-mail: ugyfelszolgalat@colonfx.com

Szervezetünk nagyrészt vízből áll, ezért egy egészséges felnőtt ember számára elengedhetetlen a napi minimum két-két és fél liter víz fogyasztása. A megfelelő mennyiségű folyadékbevitel mellett természetesen az sem mindegy, hogy milyen minőségű élelmiszereket fogyasztunk.

Napjainkban egy-két fórumon szóba kerül a NaturalSwiss csalás kérdése. A fórumokon indított NaturalSwiss csalás témájában indított topikok elsődleges oka, hogy béltisztító és méregtelenítő táplálékkiegészítők között valóban vannak olyan termékek, melyek nem hatékonyak. A közönség pedig sok esetben összekeveri ezeket a márkaneveket.

A félkész, zsírban és különböző egészségtelen anyagokban gazdag élelmiszerek hihetetlen mértékben károsíthatják szervezetünket, és gyakori fogyasztásuk előbb-utóbb egészségünkre is kedvezőtlen hatást gyakorolnak. Fontos ezért, hogy olyan élelmiszereket fogyasszunk, melyek száz százalékig természetesek, és persze rostokban gazdagok.

A mai rohanó világban azonban lehetetlennek tűnik, hogy kizárólag bio élelmiszereket fogyasszunk, illetve a gyümölcsök és zöldségek sem tartalmazzák azt a szükséges rostmennyiséget, melyre szervezetünknek naponta szüksége lenne. Ezért alkották meg a ColonFix étrend-kiegészítőt.

Mit tartalmaz a ColonFix?

A ColonFix fő komponense az egyiptomi útifű maghéj. Ez az egyedülálló komponens öt olyan baktériumtörzset és inulint tartalmaz, mely szervezetünk normál működését hivatott elősegíteni, ugyanakkor a benne található rostoknak köszönhetően fogyasztása által kiválóan biztosíthatjuk szervezetünk napi rostszükségletét is.

Az egyiptomi útifű maghéj egy egyedülálló rost a maga nemében, mivel nagy mennyiségű vizet is képes egyszerre megkötni. Ezen tulajdonságuknak köszönhetően e rostok akár a húszszorosukra is megduzzadhatnak, s ez által hígítják a béltartalmat, tisztítják a bélfalat és csökkentik az emésztési panaszokat.

Hogyan hat a ColonFix az emberi szervezetre?

Mialatt az egyiptomi útifű maghéj kifejti jótékony hatását szervezetünkben, a szintén ColonFix által bevitt jótékony baktériumtörzsek (Lactobacillus rhamnosus (PXN 54), Bifidobacterium bifidum (PXN 23), lactobacillus acidophilus (PXN 35), Lactobacillus plantarum (PXN 47), Lactobacillus bulgaricus (PXN 39) elkezdenek szaporodni, kedvező hatást gyakorolva emésztésünkre, s ez által egész szervezetünkre.

Alkalmazása

A ColonFix felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt ajánlott étrend-kiegészítő. Felnőttek számára a napi adag egy-két teáskanálnyi ColonFix, étkezések előtt, folyadékban elkeverve. Az adag bevitele után még egy pohár víz vagy gyümölcslé fogyasztása is ajánlott.

Gyerekek számára ugyanez a beviteli mód. Náluk a napi adag fél vagy egy teáskanálnyi ColonFix. Fontos, hogy amennyiben gyerekünk még nem töltötte be a 11. életévét, kérjük ki háziorvosunk véleményét is az étrend-kiegészítő fogyasztásáról.