Ügyfélszolgálat Petra

Petra

ColonFX
Budapest 1112
Zolyomi ut 38\B
Magyarország
Tel: 0670/ 293 43 33
E-mail: ugyfelszolgalat@colonfx.com

Méregtelenítésre mindenkinek szüksége van időről-időre, hiszen ha egészségesen is táplálkozunk, nem minden esetben tudjuk kizárni étrendünkből a káros élelmiszereket.

Ma már szinte nem is találhatunk olyan becsomagolt ételt, amely ne tartalmazna valamilyen olyan plusz adalékanyagot, mely káros hatással van szervezetünkre. Csak akkor lehetünk száz százalékig biztosak ételeink természetességében, ha saját magunk termeljük azt meg, de ma már szinte lehetetlen, hogy minden egyes tápanyagot saját magunk állítsunk elő, így elkerülhetetlen, hogy időről időre megvegyük az üzleti élelmiszereket.

Miért nem ajánlott becsomagolt élelmiszereket fogyasztani?

Ha megnézzük a becsomagolt élelmiszerek nagy részét, láthatjuk, hogy csomagolásukon olyan összetevők vannak feltüntetve, melyek zömét egyáltalán nem ismerjük. Ezen összetevők nagy részei kémiai úton előállított adalékanyag. Az adalékanyagokat rendszerint E-számokkal jelölik. Ezek olyan szintetizált anyagok, amelyeket kizárólag kémiai úton állítanak elő, így nem lehet azt mondani, hogy az emberi szervezetre egészségesek lennének…

A csomagolt élelmiszerek összetevőiben olyan anyagok is szerepelnek, melyeknek egyáltalán nincsenek természetes megfelelői, kizárólag mesterséges úton hozzák létre azokat, és amellett, hogy szervezetünknek teljes mértékben szükségtelenek, mivel tápanyag értékük majdnem egyenlő a nullával, még károsító hatásukat is kifejtik emésztőrendszerünkbe jutva és innen felszívódva.

Megdöbbentő, de az élelmiszeriparban több mint 700-féle, kémiai úton előállított adalékanyagot használnak, melyeknek semmilyen tápértékük nincsen, és ezen felül még szervezetünket is hihetetlen mértékben károsíthatják.

Miért használnak adalékanyagokat a gyártók?

Az adalékanyagok fokozott használatának célja, hogy a gyártók megkönnyítsék magát az előállítási folyamatot, eladhatóbbá tegyék a legyártott élelmiszereket (pl. színezékanyagokkal kívánatosabbá teszik az árut), megnöveljék az élelmiszerek térfogatát, hogy ezzel nagyobb árakat is tudjanak hozzájuk rendelni, valamint azért, hogy biztosítsák az ételek tartósságát még akkor is, ha ennek hosszabb időn keresztül állniuk kell az üzletek polcain. Sajnos, az adalékanyagok hihetetlen mértékben károsítják egészségünket, és csakis azért kerülnek bele az élelmiszerekbe, hogy a gyártó számára kifizetődő legyen a gyártási folyamat.

Erre szerencsére egyre több ember kezd rájönni, és egyre nő a tudatos vásárlók száma, akik igénylik az egészséges, adalékanyagoktól mentes élelmiszereket, de ezeket sajnos nem mindig sikerül beszerezniük, mert vagy túlságosan drágák, vagy teljes mértékben hiányoznak az üzletek polcairól.

Az egészségtelen élelmiszerekkel a harcot leghatásosabban a méregtelenítéssel vehetjük fel. A méregtelenítés révén szervezetünkből eltávoznak azok az egészségtelen anyagok, melyek a vegyi anyagokkal teletömött élelmiszerek hatására felhalmozódnak szervezetünkben. Méregtelenítést természetes, otthon is alkalmazható megoldásokkal érdemes végezni.

Otthoni méregtelenítés

Az egyik leghatékonyabb, teljességgel természetes növényi rostokból és esszenciális baktériumtörzsekből álló méregtelenítő étrend-kiegészítő a ColonFix, mely vízben elkeverve teljesen feloldódik, s kíméletesen végighalad egész bélrendszerünkön, megtisztítva azt a káros anyagoktól és a bélfalon megtapadt lerakódásoktól.

A készítményben megtalálható jótékony baktériumok megtelepednek a megtisztított bélfalon, bevonatot képezve rajta. Ez a bevonat hosszú távon képes védeni az egész bélfelszínt a káros anyagok újbóli megtapadásától.

A ColonFix az által, hogy megszabadítja a szervezetet a káros anyagoktól, jelentős részben tehermentesíti a májat is, s mivel emésztőszerveink megszabadulnak a káros anyagok elleni folytonos küzdelemtől, a korábban erre áldozott energia felszabadul, így szervezetünk nem lesz olyan fáradékony, mint előtte. A tápanyagok könnyebben felszívódnak a megtisztított bélfalon keresztül, az egészséges bélflóra pedig könnyebben le tudja bontani a táplálékot. Tele leszünk energiával és életkedvvel, és végre valóban a számunkra fontos dolgokra koncentrálhatunk.