Ügyfélszolgálat Petra

Petra

ColonFX
Budapest 1112
Zolyomi ut 38\B
Magyarország
Tel: 0670/ 293 43 33
E-mail: ugyfelszolgalat@colonfx.com

Az útifű maghéj egy növényi rost, mely – mint minden rost – hozzájárul a bélflóra egészségének fenntartásához és hosszú távú megőrzéséhez. A rostok tisztítják a beleket, fokozzák a bélmozgást, és elősegítik a jótékony baktériumok és mikroorganizmusok elszaporodását.

Az az emésztőrendszer, mely hosszabb időn keresztül nem kap egészséges tápanyagot és növényi rostokat, előbb-utóbb „eldugul”. Ez azt jelenti, hogy a káros anyagok megtelepednek a belek falán, lassítva a bélműködést, és megakadályozva a szükséges tápanyagok zavartalan felszívódását. Ennek megelőzése végett szervezetünknek szüksége van időről időre méregtelenítő kúrára, mely hatására a belek megtisztulnak, és emésztésünk ismét zökkenőmentessé válik.

Egy hatékony növényi rost: az útifű mag

Az emésztő kúrához használható egyik leghatékonyabb növényi rost az útifű mag. Ezt a rostot egy egynyári növényből vonják ki, mely Indiában és Nyugat-Ázsiában őshonos. Az útifű maghéj azért különlegesen hatékony emésztési zavarok esetén, mert vízben feloldva akár saját térfogatának húszszorosára is megduzzadhat, s ezáltal rövid időn belül megtisztítja a beleket, eltávolítja a bélfalakon megtapadt káros anyagokat, ugyanakkor elősegíti a természetes bélmozgást.

E növény jótékony hatására már egyre többen kezdenek rájönni világszerte, s nagyon sokan már aktív használóivá is váltak.

Az útifű maghéj fogyasztása akkor ajánlott, amikor emésztési rendellenességekkel küszködünk, illetve ha méregteleníteni szeretnénk szervezetünket a benne felgyülemlett egészségtelen anyagok eltávolítása végett, vagy csak meg szeretnénk előzni azt, hogy hiba lépjen fel az emésztőrendszer működésében.