Ügyfélszolgálat Petra

Petra

ColonFX
Budapest 1112
Zolyomi ut 38\B
Magyarország
Tel: 0670/ 293 43 33
E-mail: ugyfelszolgalat@colonfx.com

Vásárlói vélemények

„Csak jókat tudok mondani a Perui kovaföldről, nálunk már az egész rokonság kipróbálta és mindenki elégedett.”

N. Mária

„Nagyszerű eredmény! Nem hittem volna, de szinte teljesen eltűnt a narancsbőr a lábamról, sőt, még fogytam is. Nagyon örülök neki, a perui kovafölddel minden úgy ment, mint a karikacsapás"

L. Virág

„Sokáig kínoztak a szelek, de ez már a múlt. Nem is hiszem el, hogy ilyen egyszerűen megszabadulhattam a problémáimtól.”

D. Zsolt

„Elmúltak a bélbántalmaim, megkönnyebbültem mióta a kovaföldet használom. Sokkal jobban érzem magam, ajánlom mindenkinek.”

Imre

„Nem is tudom máshogy elképzelni a reggeleket, mint egy pohár kovaföldes turmixszal. Így indul a napom már fél éve, és azóta minden rendben van az egészségemmel. Jó választás volt a kovaföld”

Sz. Györgyi

„Úja feszes a bőröm!!!!”

K. Emília

"Tényleg le voltam keseredve, évekig próbálkoztam különböző készítményekkel. Most végre rátaláltam arra, amire szükségem volt. Köszönet a perui koveföldért!”

Margit

„Most fejeztem be az első dobozt, és elmondhatom, hogy mér a felénél megszűnt a folyamatos fejfájásom. Szinte hihetetlen, de nem hetek óta nem kellett fájdalomcsillapítót bevennem. Szívből ajánlom minden fejfájósnak.”

Heni

„Próbálok egészségesen élni, a nap közepére mégis rendszeresen elfáradtam, nehezen tudtam teljesíteni a munkahelyemen. Most már több mint egy hónapja szedem és sokkal, de sokkal jobban érzem magam. Mintha valamilyen energiabombát innék, ami egész nap kitart.”

R. Sára

„Rengeteget küzdöttem azért, hogy valahogy eltüntessem a májfoltokat a bőrömről. Főleg az arcomon volt zavaró. Jártam én mindenhol, bőrgyógyásznál, kozmetikusnál, de senki sem segített. Amit lehetett magamra kentem, az eredmény szinte a nullával egyenlő. Aztán elkezdtem szedni a kovaföldet, először semmi sem történt, gondoltam is, hogy ezt a dobozt azért elfogyasztom és ennyi volt. A kúra második felében viszont örömmel tapasztaltam, hogy elkezdtek halványodnia foltok! Most tartok a harmadik csomagnál, és meg vagyok elégedve. Egyre szebb a bőröm, minden rendben van. Köszönön.”

Ny. Szandra

„Elmúlt a gyomorégésem! Csak azt sajnálom, hogy nem kezdtem hamarabb fogyasztani”

János

„Egyszerűen jobban vagyok. Nem tudom másképp leírni, olyan, mintha újjászülettem volna. Ezt a perui kovaföldnek köszönhetem”

B. Ádám

„Rendszeresen sportolok, minden nap lejárok az edzőterembe. Amióta szedem, sokkal több az energiám”

É. Gyuri

„Ízületi bajok, gyulladások kínoztak, a fájdalom tönkretette a mindennapjaimat, az egyszerű munkák is szenvedést okoztak. Ezért kezdtem el szedni a perui kovaföldet, ami meglepetésemre, és örömömre hatékonynak bizonyul. Pár hét után éreztem a javulást, ami azóta fokozódott. Végre jól választottam és nem kellett csalódnom, mint más készítményekkel”

M. Mihály

„Évek óta küzdöttem a visszatérő ekcémával, sikertelenül. Voltak ugyan időleges javulások, de csak pár hétig. Most viszont a kovaföld szedésének hatására már hónapok óra tiszta a bőröm. Eltűnt a gyulladás!!!”

I. Mária

„Az elő héten kicsit aluszékony voltam, mostanra viszont ez teljesen elmúlt, sokkal több erőt érzek magamban mint eddig. Én a hasfájás miatt kezdtem szedni, ami bevált, mert teljesen elmúltak a görcsök. Könnyűnek érzem magam, minden rendben :)”

K. Mirtill

„Új ember lettem! Megszűnt a depresszióm, újra jól érzem magam a bőrömben. Akinek rossz a közérzete, ne adja fel, hanem próbálja ki a kovaföldet. Én mondom, hogy megéri.”

F. Ferenc

„Magas a koleszterinem, ami nagyon nem jó, ezért is kezdtem belet a fogyasztásába. Mondjuk először nem hittem benne, de egy barátom esküdött rá, hogy meglátom jót fog tenni. Hallgattam rá, és nem bántam meg, mert tényleg levitte a koleszterinemet. A háziorvosom is mondta, hogy ritkán lát ilyen gyors javulást, szóval megéri szedni.”

B. György

„Nemrégiben csatlakoztam a csapathoz, és csupa jót tudok mondani. Én a puffadásom miatt kezdtem szedni a perui kovaföldet, és elégedett vagyok az eredménnyel. A hasam is laposabb lett, a puffadás leapadt. Nem tudom, hogy mindenkinél ugyanez a hatás, az biztos, hogy nekem bejött”

Ildikó

„Nagyon hullott a hajam, viszketett a fejbőröm, zavart a korpásodás. Sok mindent kipróbáltam, mielőtt rátaláltam volna a termékre. Kicsit szkeptikus voltam, hogy miért éppen a kovaföld segítene, de kellemesen csalódtam. Pár hét alatt rengeteg új hajszálat fedeztem fel, a zsírosodás is a múlté. Szebb és egészségesebb a hajam, mindenkinek ajánlom. Csajok, ez tényleg használ!!!”

Evelyn

„Gondoltam, hogy megnézem, milyen a hatása, aztán, ha ez sem jön be, hagyom a dolgot. Már a negyedik doboznál tartok, ez pedig mindent elmond a termék hatásosságáról.”

Betty

„Már régóta túl magas a vérnyomásom, amire egyre több gyógyszert kellett szednem. Olvastam a kovaföldről és mivel az emésztésem sem az igazi belevágtam. 3 hét után csökkentette az orvosom a vérnyomásgyógyszer adagját! Nagyon boldog vagyok, ráadásul a hasam is sokkal jobban működik azóta.”

Cs. Zsuzsa

„Refluxom volt, már aludni sem bírtam miatt. A sav csak úgy jött a gyomromból. Mióta szedem, ennek vége, és még csak 3 hét telt el.”

Ottilia

„Igazi csodaszer! Nem hittem volna, hogy valaha ezt mondom egy táplálékkiegészítőre, de ez az igazság. Egy hónap alatt megszüntette a bőrproblémáimat. Még most sem hiszem el, hogy sikerült. Köszönet!”

S. Anna

„Annyit, de annyit szenvedtem a pikkelysömör miatt, de ennek már vége. Köszönet azoknak, akik elhozták a kovaföldet Magyarországra.”

D. Eszter

„Általános egészségjavítónak vettem, amire tökéletesen megfelel a kovaföld. Rendbe tette az emésztésemet, a bőröm és a hajam is megszépült. Ami még nagyon fontos, hogy amióta szedem a perui kovaföldet sokkal kitartóbb vagyok, több az erőm.”

M. Miklós

„Ha neked is ég a gyomrod, próbáld ki ezt a terméket. Nekem segített, nem tudok ennél jobbat, és még a gyógyszert is letettem.”

Sz. Lívia

„Minden reggel két nagy kanál kovafölddel összekevert zöldségturmixot iszom már fél éve. Nem tudom, hogy mennyire a zöldségek, és mennyire a kovaföld hatása, de az biztos, hogy sokkal jobban érzem magam. A reflux, gyomorsavtúltengés megszűnt, a hasfájások sem bántanak már, a hajam is szebb lett. Az orvsomnak is feltűnt a változás, bíztat, hogy folytassam a kúrát.”

L. Miriam

„Azt tapasztalom, hogy már az első doboz után is jobban érzi magát az ember, de a nagy különbség a 2. doboz után érződik. Én most tartok itt, azért is folytattam a kúrát, mert nekem segített. Emésztési bajok miatt kezdtem el szedni, de a bőröm is sokat javult tőle, az undok narancsbőr is szépen halványodik, egy csomó helyen teljesen eltűnt. Szóval én biztos folytatom, ezt ajánlom másoknak is.”

Magdi

„A családunkban több tragédia történt érrendszeri betegségek miatt, és nekem is magas sajnos koleszterinem. Ezért vágtam bele a kovaföld szedésébe, ami jó döntésnek tűnik, mert alig 1 hónap alatt láthatóan csökkent a koleszterinszintem. A havi kontrollom már régen nem volt ilyen jó, pedig mindent ugyanúgy csinálok, tartom a diétát, amit a kovafölddel egészítettem ki. Lekopogom, végre van, ami segít.”

Z. K.

„Már a férjem is szedi. Ezzel mindent elmondtam!!!!”

Klári

„Az ingadozó vérnyomásom idegesítő fülzúgással járt. Nehezen viseltem. Csendet szerettem volna. Egy ismerősömnek is ilyen problémái voltak, azt mondta, próbáljam ki a kovaföld kúrát. Belementem és tényleg megérte. Nem zúg a fülem. Érdemes lenne ezt is beletenni a leírásába.”

D. Mátyás

„Emberek, nem hiszem el, de nincs narancsbőröm!!!!! És ezt csak és kizárólag a kovaföldnek köszönhetem. Ez volt az utolsó reményem, azt mondtam, hogy még ezt kipróbálom, és annyi. Előtte voltam lézerterápián is, minden kenőcsöt kipróbáltam, de nem volt jó egyik sem. Most, meg elmúlt. Nem is tudom mit írni, az eredmény minden várakozásomat felülmúlja.”

P. Panna

„Csontritkulás miatt kezdtem inni a kovaföldes turmixot, és meglepve tapasztalom, hogy mennyire hatékony. Az ízületi és csontfájdalmaim is megszűntek. Voltam csontsűrűség mérésen, és sokkal jobbak az eredmények. Engem meggyőzött a perui kovföld. Működik!”

O. Klára

"Egy hónapja, minden reggel vízzel beveszek két kanál kovaföldport a szokásos rostkészítmény mellé. Igaz, amit írnak, az első pár napban voltak kisebb rosszullétek, azután viszont sokkal jobban lettem, mostanra pedig úgy érzem, mintha kicseréltek volna. Ajánlom mindenkinek!”

Ili

„Eleinte csak egy kis kanállal mertem bevenni, de ahogy éreztem a kellemes hatásokat növeltem az adagot. Most reggelente 2 evőkanál perui kovaföld az adagom. Amit tapasztalok, hogy megszűntek a korábbi szédüléseim, energikusabb vagyok, a bőröm feszesebb lett. Nem fájnak az ujjaim és az emésztésem is rendben van. Szerintem jó döntés a kovaföld.”

Anna

„Sokat olvastam a kovaföld hatásairól és arról is, hogy milyen terméket érdemes venni. Minden igaznak bizonyult. A saját bőrömön tapasztaltam meg, hogy az olcsóbb, rosszabb minőségű kovaföld hatékonysága meg sem közelíti a drágább termékét. Olcsó húsnak híg a leve! A minőségi kovaföld a jó választás, én már tudom.”

N. Károlyné

„Csak jókat mondhatok, amire kellett, azt maximálisan teljesítette. A csontozatom úgy néz ki, ismét egészséges. Hálával tartozom a sorsnak, hogy ráleltem a perui kovaföldre.”

Zita

„Kötőszöveti problémáim voltak, sokat szenvedtem miattuk. Már három hónapja szedem a kovaföld port, és úgy érzem, most már megnyugodhatok, végre van, ami tényleg segít. Bártan szedje mindenki, aki hasonló bajokkal küzd.”

Tibor

„Emésztési zavarokra kezdtem szedni, és hatott. A kovaföld megszabadított az évek óta tartó refluxtól.”

K. Balázsné

„Az interneten olvastam, hogy a kovaföld a pikkelysömörre is jó lehet. Belevágtam a kúrába, és már a második hónapban örömmel tapasztaltam, hogy nagyot avult az állapotom. Folytatom a kovaföld szedését, mert látom az eredményét. Ajánlom a sorstársaimnak.”

M. Róbert

„Csontfájdalmakkal jártam orvostól orvosik, segítséget nem kaptam. Szedtem kalciumot, az sem segített. A kovaföld viszont megoldotta a problémáimat. Olyan ez nekem, mint egy álom, ami valóra vált.”

L. Jánosné

„40 éves koromtól kezdve egyre kevesebbet tudtam aludni, egyszerűen nem jött álom a szememre, csak forgolódtam az ágyban. Nappal persze állandóan fáradt voltam. Altatót nem akartam bevenni, féltem a rászokástól. Két évig ment ez, amikor nemrégiben rátaláltam a kovaföldre. 3 hónapja szedem és minden megváltozott. TUDOK ALUDNI. Az meg csak hab a tortán, hogy a kovaföl segítségével – mi más okozhatta – a ritkuló hajam is mintha dúsulna.”

F. Ferenc

„Ha szép körmöket akarsz igyál kovaföldes italt. Én ezt teszem, és látom, hogy napról-napra szebb a körmöm. Régebben könnyen töredezett, most viszont erős, egészséges FÉNYES, pedig nem is polírozom :). Ha köröm, akkor kovaföld, most már én is tudom.”

P. Anna

„Három hét alatt visszakaptam a régi hajam. Ez nem vicc, annyira hullott, hogy teljesen odavoltam. Esténként sokat sírtam. A kovaföld már tényleg az utolsó ötletem volt. Nem is nekem, hanem egy barátnőm esküdött rá. Hálás vagyok neki, hogy ajánlotta. Az biztos, hogy egy darabig nem fogom abbahagyni, minden reggel 2 kanállal. Ennyit megér, hogy visszanőtt a hajam, és már nem hullik:”

Mirtill

„Régóta foglalkoztatott a méregtelenítés, hosszas gondolkodás után a Perui kovaföld lett a befutó. Nem akartam rostokat, mert féltem tőle, hogy felfújnak, ezért döntöttem a kovaföld mellett. Minden várakozásomat felülmúlta az eredmény, 2 hét után éreztem először a megkönnyebbülést, utána pedig folyamatosan javult a közérzetem, visszatért az erőm, a sok kisebb panaszom, a puffadás, szorulás teljesen eltűnt. Ami pedig egy nagy piros pont, hogy a Candida-fertőzésem is a múlté. Többet nem is kívánhattam volna.”

L. Anna

„Egy hete rendszeresen szedem a kovaföldet. A közérzetem máris jelentősen javult, sőt, a régóta gyötrő ízületi gyulladásom is jelentősen mérséklődött.”

Sz. Csilla

„Egyszerű a használata, nem kell vele vacakolni. Én a reggeli tejembe öntöm. Teljesen jó. Még jobb, hogy négy hónapja nem voltam beteg, azóta szedem.”

Endy

„Mindig is megvolt a bizodalmam a természetes szerekkel kapcsolatban, ezért is szedek különböző immunerősítőket és rostokat, méregtelenítőket. A csontproblémáimat azonban nem tudtam megoldani, még gyógyszerekkel sem. A kovaföld viszont csodát tett. Reggel és délután egy kanállal szedek, tisztított vízzel veszem be. Talán egy-két hét telt el és azt vettem észre, hogy nem fáj a csuklóm, ami már évek óta sajgott. Egy hónap múlva a térdem is rendbejött. HIHETETLEN! A kovaföld megoldotta a problémáimat!”

N. Zoltán

„Ha valaki, hát én aztán pesszimista vagyok ez ilyen szerekkel szemben. Bár ne lettem volna, és hamarabb rászánom magam a kovaföld fogyasztására. Mert ez hasznos. A feleségemen láttam, hogy tényleg jó, ezért kezdtem én is inni reggel egy pohárral. Eleinte egy kis kanállal szedtem, most már kettővel. Megfiatalodtam tőle. Fogyasszon mindenki kovaföldet, ezt kívánom.”

B. Péter

„Állandó hasgörcs, ízületi gyulladások, ekcéma: ezeket szüntette meg a kovaföld. Alig 2 hónap után már tudtam, hogy jól választottam. Még két hónap kellett, hogy szinte az összes panaszom elmúljon. Köszönöm szépen.”

M. Erika

„Lassan már három hete szedem rendszeresen a kovaföldet. Komoly alvászavarokkal küzdöttem. Most érzékelhetően jobban vagyok, a kovaföld az anyagcserémen is javított, ami meglátszik a súlyomon, ez pedig a végtagfájdalmaimat is csökkentette. Végre nyugodtak az éjszakáim, kipihenten ébredek. Biztos, hogy nem fejezem be a kovaföld szedését, mert szeretnék még jobban lefogyni! Számos ismerősömnek ajánlottam, ők is csak pozitívan tudnak róla nyilatkozni!”

B. Petra

„A kovaföldet már hónapok óta fogyasztom, és ezen nem is fogok változtatni, mert megtapasztaltam a jótékony hatásait. Megszabadultam a mérgektől, ismét energikus vagyok. Nekem a kovaföld többet adott, mint reméltem”

András

„A változó korral, sajnos engem is utolért a csontritkulás. Sok mindent kipróbáltam, ennek ellenére sajnos volt már törésem. Nemrégiben megtaláltam a Perui kovaföldet, ami gyógyírt hozott a számomra. Alig 3 hónap alatt jelentősen javult a csontjaim állapota, a csonttömeg mérésen az orvosom is meglepődött. Neki is elmondtam, hogy a Perui kovaföld a titka mindennek, amit minden nőtársamnak bátran merek ajánlani.”

F. Angéla

„Vizsgák előtt kezdtem el a perui kovaföld kúrát, és bejött, mert sokkal jobban ment a tanulás. Megnőtt az energiaszintem, az agyam is jobban fogott, végig kipihent voltam. A vizsgák után sem tettem félre a perui kovaföldet, főleg azért nem, mert kiderült, hogy nagyszerű bőrápoló. Sőt, a hajam is sokkal szebb azóta, hogy szedem. Szóval, érdemes kipróbálni.”

A. Edina

„Régebben rendszeresen tartottam léböjtöt, hogy így méregtelenítsek. Aztán egy kollégám javaslatára megpróbálkoztam a perui kovaföld kúrával. Mondhatom, nagyszerűen működik, és egyáltalán nem megterhelő, ellentétben a léböjttel. Már másodszor csináltam végig a kovaföldes kúrát, amit úgy tervezek, hogy évente kétszer megismétlek.”

Z. Edit

„Csontritkulás miatt combnyaktörésem volt, ekkor döntöttem el, hogy barátaim hatására elkezdem a perui kovaföld fogyasztását. Eleinte furcsa volt, hogy minden reggel be kell venni, de megérte: a harmadik doboz után a kovaföld révén jelentősen megnőtt a csontsűrűségem. A perui kovaföld az életem része lett, és ezt tanácsolom minden sorstársamnak.”

B. Sándorné

„Sokszor annyira fájt a hasam, hogy szó szerint a falat kapartam. Ha ez nem lenne elég, a székrekedés is állandó vendég volt nálam. A perui kovaföld volt a megoldás, két hét alatt elmulasztotta a székrekedést és a görcsöket.”

P. Zsóka

„Munkatársam beszélt rá a Perui kovaföld fogyasztására, miután a sokaik orvos sem tudott mit kezdeni az emésztési zavaraimmal. A Perui kovaföld viszont megoldotta a problémáim, ismét jól működik az emésztésem, nincsen gond a beleimmel. A háziorvosom azt mondta, ő is kipróbálja a kovaföldet.”

S. István

„Amióta a perui kovaföld az étrendem része, teljesen kisimultak az idegeim. Nyugodt lettem, már nem idegesítem magam mindenen, viszont tele vagyok energiával. Áldás ez a por.”

Klári

„Az ígért időben megkaptam a terméket. Eddig minden rendben :) A kiszolgálás minden dicséretet megérdemel. Köszönet!”

Z. Anikó

„Én a székrekedés miatt kezdtem bele a kovaföld szedésébe, ami sikerrel járt, mert helyreállt a bélműködésem. A reggeli kovaföld ital véget vetett a szenvedéseimnek!”

Ny. Sándorné

„Édesapám a cukorbetegsége miatt kezdett Perui kovaföldet fogyasztani. Csupa jót mond róla.”

T. Ildikó

„Nekem egy barátnőm ajánlotta a kovaföld fogyasztását, neki az ízületi fájdalmait enyhítette. Mivel a térdeim régóta fájtak, én is kipróbáltam. Nem tudom, mi van benne, de amióta a Perui kovaföldet szedem szinte teljesen meggyógyultam. Ráadásul a bőröm is feszesebb lett. Azt tanácsolom, hogy tartsák be az utasításokat, és meglesz az eredménye.”

K. Jánosné

„Évekig dagadtak voltak az ízületeim, főleg a bokám, de az ujjaim is nagyon fájtak. Azért írok, mert szeretném, ha más is értesülne róla, hogy két hét alatt a perui kovaföld hatására mennyit javult az állapotom. A dagadás alig látszik, az ujjaim is könnyebben mozognak. Alig hiszem el. Mindenkinek ki kellene próbálnia a perui kovaföldet, akinek ilyen panaszai vannak.”

B. Nóra

„Újra egészségesnek érzem magam! És ezt biztosan a Perui kovaföldnek köszönhetem. Amikor elkezdtem a szedését fáradt és levert voltam, nem tudtam aludni, stresszeltem, sokat betegeskedtem. 3 hónap kellett ahhoz, hogy a Perui kovaföld segítségével mindezen túllépjek. Csak javasolni tudom a kovaföld fogyasztását.”

U. Zsolt

„Amit a Perui kovaföld hatásairól olvastam az mind igaz. Nem hittem volna, mert annyi rosszat hall az ember a táplálékkiegészítőkről. De a Perui kovaföld nem humbug. Természetes anyag, amiben megbízhat az ember. És az íze sem rossz, bár én turmixban iszom, úgy még jobb.”

Cs. Dávid

„Szerintem a jó terméknek nem kell cégér, de a Perui kovaföl olyan sokat adott nekünk, hogy úgy éreztem, ezt meg kell osztanom. A férjem a cukorbetegségére szedi, nekem a csontritkulásom kezelésében segít, az édesanyámnak helyreállította az emésztését. A kamasz lányom is rászokott, azt mondja, még szebb tőle a bőre.”

K. Emília Lívia

„Bevallom, nehezen szántam rá magam, de annyi jót olvastam a kovaföld hatásairól, hogy belevágtam. És jól tettem. Már nem puffadok, jól alszom és az ürítési problémáim is a múlté. Mindezt a Perui kovaföldnek köszönhetem!”

K. Zita

„A narancsbőr elleni sok éves küzdelemnek sikerült véget vetni a Perui kovaföld segítségével. Hihetetlen, hogy ennyire közel volt a megoldás, és nem vettem észre. A légyen az, hogy 2 hónap után drasztikus a változás, alig látszanak a csúnya lukacskák. Nem hinném el, ha nem magamon látnám. Ami pedig hab a tortán, az az, hogy 3 kilóval könnyebb is vagyok. Szerintem ez is a kovaföld hatása.”

L. Laura

„Ha kovaföld, akkor a perui az igazi. Nem szabad az olcsóbb, de silányabb termékeket megvenni, azok is biztos jók, de a perui kovaföld a csúcs. Én nem sajnáltam magamtól a minőséget, és másnak se tanácsolom, hogy az egészségén spóroljon. A perui kovaföld megéri az árát.”

V. Botond

„A perui kovaföld több hónapos fárasztó kozmetikai kezelést helyettesít. Most szedem a második dobozzal, és azt látom, hogy a hajam dúsabb, fényesebb, a körmöm nem töredezik, a bőröm pedig…húúúú nem is tudom, mikor olt ennyire feszes utoljára. Sokféle kozmetikumot kipróbáltam, de a perui kovaföld hatásával egyik sem vetekszik.”

P. Cleo

„Új vagyok a perui kovaföld fogyasztóinak táborában, de már most, néhány hét után elmondhatom, hogy a rajongója lettem. Számomra fontos, hogy csak a legjobb minőségű, ellenőrizhető összetételű készítményt fogyasszam, ezeknek a feltételeknek pedig mindenben megfelel a perui kovaföld.”

C. Anita

„Eredetileg nagymamának vettük a kovaföld port, hogy ellensúlyozzuk a demencia tüneteit. Erre kiváló a kovaföld, ezt megtapasztaltuk, ahogyan azt is, hogy a nagymamám bőre elkezdett pár hét alatt kisimulni. Ekkor kezdtem én is szedni, és ugyanazt látom a saját bőrömön is: halványodnak a ráncok és a narancsbőr. Tökéletes bőrápoló, javítja a mentális állapotot és fizikailag is felerősít.”

Sz. Jutka

„Három doboz után sem változott a véleményem. Ez egy CSODASZER. A kovaföld a természet legnagyobb ajándéka, ha fájnak az ízületeid és a gyomrod.”

K. Noémi Krisztina

„Nemrégiben kezdtem el inni, a kovaföldet gyümölcslébe keverem. Kicsit kételkedtem a hatásába, de már tudom, hogy nem kellett volna. Nem is emlékszem, hogy mikor éreztem ilyen jól magam utoljára, és ez nem változik, hanem állandó. Jól alszom, nem fáradok el a nap végére sem, a hasi problémáim is elmúltak, szóval minden rendben. És ezt a kovaföld okozza. Ajánlom mindenkinek, próbálja ki.”

Mária